Gerede Habibullah Üstün Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

03743119131
Yenimahalle Nalbant Caddesi No55 Gerede/Bolu
Vizyon
Yaşayacakları çağın bilgisi ve becerisi verilerek; Dünyamızın ve Ülkemizin ihtiyaç duyduğu insan kaynağına katkı sağlamak için mesleki, akademik, sosyal, sportif, sanatsal ve kültürel donanıma sahip bireyler yetiştirmektir.
Misyon
İnsanlığın küresel barışa daha çok muhtaç olduğu çağımızda öğrencilerimizi, medeniyet tasavvuru gelişmiş; milli, manevi, ahlaki ve insani değerlerle kuşanmış; kendi kültürüyle bütünleşmiş, farklı kültürlerle barışık; ülkesine ve insanlığa faydalı olma idealine sahip bireyler olarak yetiştirmektir.
Başarılar
Genç Nidâ Kur´an-ı Kerim´i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması Hafızlık dalında il ikinciliği. Genç Nidâ Kur´an-ı Kerim´i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması Kur´an-ı Kerim´i Güzel Okuma dalında il ikinciliği. 51.si duzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Matematik dalında projemiz kabul edilerek, Ankara´da stand açılmıştır.
Öğretim Şekli :Normal-gündüzlü
09:00- 16:30