11. SINIFLAR İÇİN HEDEF YKS ÜNİVERSİTE PROGRAMI TANITIMI

• Programın içeriği
  • Programın öğrencilere sağlayacağı katkılar

Seminer Özeti:

Seminer, Merve Nur AKAY'ın sunumuyla başladı. AKAY, açık liseye geçişin dezavantajlarına değinerek, bu seçeneğin öğrencilerin akademik başarılarını olumsuz etkileyebileceğini söyledi. AKAY, açık lisede öğrencilerin gerekli desteği alamadıklarını, disiplinli bir çalışma ortamına sahip olmadıklarını ve sınavlara yeterince hazırlanamadıklarını vurguladı.

AKAY, daha sonra Hedef YKS Üniversite Hazırlık Programı'nı tanıttı. Programın, öğrencilere lise eğitimleri boyunca üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanmaları için gerekli tüm desteği sağladığını söyledi. AKAY, programın içeriğinin, alanında uzman öğretmenler tarafından hazırlandığını ve öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarına göre uyarlandığını belirtti.

AKAY, programın öğrencilere sağlayacağı katkılara da değindi. AKAY, programın öğrencilerin akademik başarılarını artıracağını, sınavlara daha iyi hazırlanmalarını sağlayacağını ve üniversiteye giriş şanslarını yükselteceğini söyledi.

Semineri Hazırlayan:

Merve Nur AKAY, Okul Rehber Öğretmeni